wandelcoaching
natuurcoaching
vrouw en kracht
op reis
Zo binnen zo buiten

Individuele reis (begeleiding)

" De weg ligt onder je voeten " Marcel Derkse  
KvK nr: 09216534    Copyright 2013 Erica Croes l Fotoverantwoording en basisontwerp Erica Croes l  Realisatie website Dirk Koning
Ik bied individuele reis begeleidingstrajecten aan in het buitenland .
Dit zijn trajecten op maat , afgestemd op jouw (begeleidings) vraag.
Mijn ervaring is dat je door op reis te zijn letterlijk afstand neemt van je situatie in Nederland en dat dit  zich innerlijk ook spiegelt.
De patronen waar je in je dagelijks leven aan gewend bent vallen weg en het kan meer voelbaar en ervaarbaar gaan  worden wat in jou gehoord, gezien en gevoeld wil worden.
In onderling overleg kunnen we kijken wat je aan begeleiding nodig hebt en dat inpassen in de reis die je gaat  maken.  De verblijfsplek is eveneens in onderling overleg.
Je kunt zelf met een voorstel komen en ik heb ook een aantal  plaatsen waarvan ik weet dat die geschikt zijn om  te verblijven en waar de omgeving zich ook goed leent voor mijn werk.
De kosten van het traject zijn afhankelijk van je begeleidingsvraag en het aantal uren die we daarvoor nodig  hebben.  Ook daarin zal ik komen met een kostenplaatje op maat

In de periode van April 2013 tot en met September 2013 ben ik achtereenvolgens in Zuid Frankrijk, Spanje en Zuid  Portugal. Je kunt  een afspraak maken om een individueel traject te  doen in een van deze landen.  Alleen de  laatste twee weken van Juni en de eerste twee weken van Augustus zijn in principe niet beschikbaar omdat ik dan  vier zomerweken in het Katharengebied van Zuid Frankrijk  begeleid.

Mocht je verder vragen hierover hebben neem gerust contact op.
In de periode van April tot en met September kan dit via het contactformulier op de website en via skype. Mijn  skypenaam is zobinnenzobuiten.
Daarvoor en daarna kun je me ook bellen op het telefoonnummer dat op de contactpagina vermeld staat.